perjantai 23. joulukuuta 2016

Nänni. Eikun Ninni. Nännigate 2016

Vuonna 2016 jouluun kuudentena, itsenäisyyspäivänä roskalehdistöä ja muuta twitteristön patteristoa kohahdutti naisten nännit jotka töröttivät olemattoman juhlapuvun alla. Siitä viitattiin kintaalla tai titty twisterissä enemmän kuin natsin tekemästä murhasta, tuo vastenmielinen natsi, suomalainen poika siis potkaisi mielenosoituksessa tasa-arvoa kannattavaa ihmistä, että tämä menehtyi. Syyskuun järkyttävimpiä otsikoita, tapahtumia. RIP JIMI. Vasta nyt - joulukuussa poliisi reagoi ja haluaa kieltää natsien järjestöt ja toiminnan. Eihän tässä mennytkään kuin muutama kuukausi. Ja että on uutinen on se, että poliisi haluaa puuttua natsien toimintaan.
    Mutta palataan nänneihin. Ei juhlissa naisenkaan tarvitse pukeutua naistenvihaajan suunnittelemaan asuun, jota naistenvihaaja kutsuu makkarankuoreksi. Jos näyttelijät jatkuvasti vetävät pakkasessa amerikan seksistisen mallin mukaan niin kohta vain Sodankylän elokuvajuhlat on paikka jossa näyttelijät saavat pukeutua miten haluavat ns punaisella matolla, teltassa ja kanootissa. Cannesissa oli jo 2015 naistenvihaajien joukko, joka yritti pakottaa naiset korkokenkiin. Pthyi.
    Viljami Säkkiperän Kesäyön uni näytelmässä Ryhmiksen esittämänä kesällä keinussa kerran proggiksen sisällä olevassa näytelmässä amatöörit takeltivat sanoissa, kun piti sanoa Ninni niin tulikin nänni.
    Nainen saa pukeutua näyttävään hopean väriseen satiinin kun on jumalatar kuten näyttelijä Zita Johann, joka 1930-luvu pintaan sanoi, että arvostaa 42nd streetin huoriakin enemmän kuin hollywoodia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.