tiistai 26. heinäkuuta 2016

Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen osa 3

Visuaalinen ja antoisa keikka, kiitoksia Stupido Records & Booking! Alppipuiston kesän valtasi riippumattoman musiikin ilmainen festivaali, jota syvään kumarran.
    Lauvantaina 23.7.16 Stupido Records & Booking tarjosi huippuantoisan ilmaisen riippumattoman - siis hyvän, monipuolisen ja omaäänisen - kotomaisen musiikin festivaalin Alppipuistossa. Tässä huima Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen kombinaatio/kulminaatio/kokkeilu Stupido Indie Picnic.

Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen mustavalkoisina
Visuaalinen Anna Inginmaa oli kuin eurooppalainen valtiatar / syöjätär suoraan 70-luvun elokuvista. Free indie music festival in heart of Helsinki Alppipuisto. #StupidoIndiePicnic #StupidonIndiePicnic. Ja niin Röyhkä lauloi, että kesän heinä kuolee. Mutta nurkan takana, aurinko. Sitähän se on, pohjoisen luonnon, vuoden vääjäämätön kierokulku. kiertokulku, ja synkkä huumori, nokinen sauna, kaamos ja taiteen, historian hauraat kerrokset, saksalaiset natsit jotka tuhosivat pohjoiset kodit ja polttivat jopa sillat!
     Timo K. Mukan muistaminen, mukana kainalossa kantaminen, hillasuot, outo hämy, mitä odottaa..
     Stupidon herkullisessa iltapäivässä oli myös tuoretta oululaista angstia Nuoret Marttyyrit jotka olivat sopivan säröjä ja itseironisia runopoikia, mainiota uutta musiikkia ja herkkyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.