tiistai 24. toukokuuta 2016

Idässä kaikki kukkii

Everything have space to bloom in eastern Helsinki. Missä muussa kaupungissa matkataan metrolla meren rantaan kuin Helsingin Vuosaaressa? Satu Ylävaaran valokuvanäyttely - Idässä kaikki kukkii. Mutta saavatko kaikki kukat kukkia rauhassa? Vuosaaren kirjastossa on 24.5.-27.6. esillä Satu Ylävaaran valokuvia Roihuvuoren kirsikkapuiston Hanamista ja Sakurasta sekä japanilaisten cosplay / kawaii / anime / lolita -hahmojen pukukilpailusta. Piipahda näyttelyyn!

Niin paljon on Suomi muuttunut Kekkoslovakiasta! Helsinkiin pääkaupunkiin on aina hakeutunut alakulttuurin ihmisiä, jotka ovat saaneet pelätä pukeutumisensa / ajatustensa / sukupuolisen suuntaumisensa tms undergroundin / vähemmistön edustajana, että diinari / natsi / muu ääliö vetää pataan, rikkoo kalliit Andy Warhol -rillit, ja sotkee kuraan Johnny Rotten-housut...

Mutta toisin on nyt? Näennäisesti saamme olla vapaita ja hullutella heittäytyä intohimoisesti harrastuksiin, larppiin, järveen, metsään, saunaan, virkkaamiseen, keikoille ja sauvakävelemään ja villiyrttien pariin. Monesta vintage / retro jutusta vanhan aikaisesta on tullut uusinta uutta ja hottia ajankulua ja mielekkyyttä arkeen ja juhlaan. Kuten mankeloiminen!

Kaikkien kukkien kukkiminen sisältää ajatuksen ja hyväksynnän suvaitsevaisuudesta  ja erilaisuudesta. Itä-Helsingissä on sopivasti rosoisuutta ja luontoa, puput hyppelevät metsässä ja katutaiteen muotoja koetellaan.

All colors are beautiful?

Vuosaari, urbaanissa sykkeessä, vesilintuja, ruohikossa, yhteiseloa, Suomen Kesä. Nurmikolla, asfaltilla, hiekalla,
merenrannalla. Onko tilaa kaikille, kyllä on. Vettä ja vesilintuja: Yhteiselo lähiössä. In the suburb like Vuosaari Nordsjö, there is room for everyone? Water birds on the grass, and concrete, like normal birds... Suburb that have it´s own beach... Where Viking landed... some time ago. Vettä ja vesilintuja. Vuosaaressa, aurinkorannalla. Aurinkolahdella 4.6.2015.

Satu Ylävaaran valokuvanäyttely: Idässä kaikki kukkii.. Alkaen Roihuvuoren kirsikkapuiston Hanamista ja Sakurasta, jossa tuijotellaan upeita kirsikan kukkia, ja sitten japanilaisten cosplay / kawaii / lolita -hahmojen pukukilpalusta. Saavatko kaikki kukat kukkia rauhassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.